687 503 505 - 665 681 944 info@fruitador.com

QUI SOM?

Fruita d’Or es una empresa familiar que pertany Filella Fruits, que des de l’any 2010 està dedicada al conreu i distribució en exclusiva de codonys, des de la província de Lleida.

Per tenir un producte de qualitat, com el que volem oferir, hem fet un estudi previ amb tècnics especialistes per trobar la varietat que millor s’adapti a les propietats de la terra i les condicions climàtiques de la zona on son conreats.

Els nostres productes segueixen la normativa de “venda de proximitat” i “km 0”, per intentar donar valor i potenciar els productes locals, per afavorir al consumidor final.

Contacta amb nosaltres

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les seves dades seran incorporades a un fitxer titularitat de FILELLA FRUITS, amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud i mantenir-ho informat sobre els productes i serveis comercialitzats per l’empresa. Així mateix, l’usuari accepta i consent el tractament automatitzat dels mateixos per part de FILELLA FRUITS, qui garanteix que les dades recollides no seran cedits a terceres persones ni usats amb una altra fi comercial que no sigui para el que han estat recaptats. Si vol exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot fer-ho sol·licitant-ho un email a info@fruitador.com amb l’assumpte: BAIXA.

FILELLA FRUITS
Pau Casals, 17
25170, Torres de Segre.
Lleida

mapa-ubicacio  GoogleMaps
T. 687 503 505
E
. info@fruitador.com