Condicions de venda i Atenció al client

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte, a l’adreça electrònica info@fruitador.com o al telèfon +34 687 503 505‬ i en breu t’atendrem.

1. Procés de compra
Si t’agrada el nostre codonyat o el vols tastar i estàs interessat a comprar, realitza els següents passos:
. Afegeix algún producte a la cistella de la compra.
. Si estàs realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres,se’t demanarà que introdueixis totes les teves dades (nom i cognoms,correu electrònic,adreça ,etc, pots crear un compte.
. Introdueix les dades de facturació i lliurament.
. Forma de pagament amb targeta de crèdit.

Si tens algun dubte pots contactar amb nosaltres info@fruitador.com
Les comandes solament podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està terminantment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través del lloc web www.fruitador.com

2. Condicions de venda

2.1 Termini de lliurament
El lliurament es durà a terme per una empresa de transport segura, en un termini de 48/72 hores, 2 dies laborals.
Si, al moment del lliurament l’embalatge de la comanda està danyat, haurà d’obrir el paquet en presència de l’operador logístic per verificar l’estat dels articles. Si s’observen danys, caldrà detallar-los en l’albarà de lliurament i posar-se en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre que ens notifiqui aquesta incidència al més aviat possible.

2.2 Despeses d’enviament
Aplicades segons volum de compra a partir de 40€ enviaments gratuïts.
Per enviaments especials, contactar amb info@fruitador.com

2.3. Disponibilitat
Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat.
Si un producte no estigués disponible una vegada duta a terme la comanda, s’informaria per correu electrònic o per telèfon i quedaria anul·lat total o parcialment, abonan l’import rebut.

2.4 Enviament de la comanda
Els enviaments es realitzaran mitjançant l’agència de transport de paqueteria contractada per Fruita d’Or, i es rebran a l’adreça indicada al moment de fer la comanda.

2.5 Formes de pagament
Pagament amb targeta de crèdit. Ràpid i segur.
Pots efectuar el pagament directament en la web. Acceptem targetes VISA, MasterCard, Maestro i American Express. En l’últim pas de procés de compra Hauràs d’introduir el teu número de targeta i la seva data de caducitat per a completar el pagament amb total seguretat.
Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, si no seran registrats directament en la passarel·la de pagaments de l’entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real a través d’aquesta passarel·la de pagament de l’entitat financera.

2.6 Devolucions
L’usuari podrá retornar la seva comanda en un termini de 10 dies naturals des de
La recepción de la compra, sempre que sigui defectuos . En aquest cas contactarà amb Fruitad’or per correu electrònic a través de l’adreça info@fruitador.com informant de la devolució, i les causes d’aquesta. La devoluciò del import, es fara a la mateixa tarjeta del pagament.

2.7 Garantia de satisfacció
Si en el transport algun producte s’espatlla, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució.

2.8 Consultes i modificacions de comandes
Si desitges fer una comanda amb unes característiques especials o vols fer-nos una consulta, posa’t en contacte amb nosaltres en info@fruitador.com.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA
Fruita d’Or es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través de la web.
Aquests canvis deuran ser acceptats per l’usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir fruit de la visita a la nostra WEB aconsellem que es contacti directament amb la nostra empresa a través de les dades de contacte que oferim, i exposi el cas, amb la finalitat d’arribar a un acord amistós per a les dues parts.

En cas contrari, la llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis i productes del present portal, serà la llei espanyola.

Si vostè ho desitja , la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

La nostra empresa i l’Usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyo i actuï en condició de consumidor.

El present contracte entrarà en vigor i assortirà plens efectes des del moment en què es produeixi l’acceptació del client o usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d’existir),a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se pels mitjans electrònics o informàtics habituals.