EL CODONY

A Fruita d’Or, ens hem especialitzat exclusivament en el codony, apostant per la constant innovació tant del servei tècnic com en la formació del equip que forma part d’aquest projecte. L’objectiu es poder oferir un producte de la més alta qualitat.

El codony que produïm a Lleida és caracteritza per ser una fruita carnosa, de color groc i daurat brillant quan és madur i verd en les setmanes prèvies a la maduració.

La recol·lecció dels codonys es fa en forma manual, amb la cura necessària per no ser colpejat i quan està en el seu millor moment de maduració. En aquest moment es característic el seu penetrant aroma i es comencen a caure els pels que els cobreixen.

Tot el procès es desenvolupa sota un rigorós control de qualitat i seguretat alimentària, amb un absolut respecte pel medi ambient.

situació

Les plantacions de Fruita d’Or es troben a unes de les zones on mes producció de fruita es produeix a l’estat espanyol. La província de Lleida es caracteritza per la qualitat de la seva terra com per l’excel·lent climatologia existent. Els codonyers es troben a la comarca del Segrià, a la zona del Baix Segre, a prop de la ciutat de Lleida.

Dediquem més de 12 ha. exclusivament al conreu de codonys, que s’incrementa any rere any.

Presentació
Els codonys de Fruita d’Or poden ser envasat en caixes pròpies, genèriques o personalitzades segons les necessitats de cada client.
Calendarització
Els codonys que comercialitza Fruita d’Or es recol·lecten i distribueixen preferentment entre els mesos de setembre i desembre, depenent de la climatologia i del procés de maduració.